FÅRUP VINDUESPOLERING - ved Troels Jensen

 

Håndværk og kvalitet i højsædet

For mange mennesker står vinduespudsning ikke øverst på deres to-do liste - det kan der være flere grunde til, da vinduespudsning både er tidskrævende og vanskeligt. Og i de tilfælde hvor vinduer er svære at komme til, kan det endda være farligt at gå på stiger for at holde sine vinduer rene.

 

I stedet kan du få en professionel vinduespudser fra Fårup Vinduespolering til at sørge for, at dine ruder er flotte og rene året rundt til en lav pris — uden at det går ud af kvaliteten.

 

Din vinduespudser er altid høflig, erfaren i faget, og klar til at tage sig af din opgave. Vi tager vores arbejde meget seriøst — din tilfredshed er vores fornemmeste mål. Du kan roligt overlade dine ruder til vores håndværk.

 

 

Troels Jensen

Som erfaren håndværker med mange års erfaring i baggagen overtog jeg i 2010 ejerskabet af Fårup Vinduespolering og har de seneste år søgt at integrere min mangeårige erfaring med det gode håndværk ind i dette nye fag.

 

Jeg ligger vægt på at tingene bliver gjort ordentligt og at kunden bliver tilfreds og har en åben og ærlig tilgang til, hvordan vi bedst finder ud af en god løsning sammen. Derfor har vi også hos Fårup Vinduespolering fornøjelsen af at have mange tilbagevendende kunder, såvel som faste aftaler med størstedelen af vores kundekreds.

 

Når jeg ikke driver virksomheden til dagligdag nyder jeg at holde mit gamle tømrerhåndvæk ved lige i værkstedet derhjemme, samt tilbringe tid med mine kone og vores to skønne døtre.

 

 

 

 

Fårup Vinduespolering  -  Troels Jensen  - kontakt@faarupvinduespolering.dk  - (+45) 40414967  - 7900 Nykøbing Mors