FÅRUP VINDUESPOLERING - ved Troels Jensen

 

Services

Vi sigter efter at være blandt de bedste i vores fag, og derfor er vi også indstillet på altid at yde vores bedste. Så hos os er kunden altid i højsædet og rettidig omhu et must. Vi gør vort bedste for at tilfredsstille vore kunder, og vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds.

 

Vi kommer altid til aftalte tidspunkter, da stabilitet er vores varemærke. Uanset om det drejer sig om månedlig eller årlig vinduespolering.

 

Privat

Fårup Vinduespolering tilbyder vinduespudsning til private, til yderst konkurrencedygtige priser, hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet og stabilitet.

 

Vi kommer i dag ved ca 500 tilfredse kunder hver måned.

 

Vi tilbyder alt inden for vinduespudsning og vinduespolering op til 9 meters højde fra gadeplan.

 

Vi tilbyder vinduespudsning som enkeltopgaver eller på fast aftale hvor vi kommer forbi fast, eksempelvis en gang om måneden.

 

Erhverv

Vi tilbyder vinduespudsning for erhverv til både store som små og klarer opgaven konkurrencedygtigt ved at taksere efter arbejdstimer fremfor antal glas.

 

Med vores faste virksomhedsordning kommer vi forbi med et aftalt interval. Da vi langt bedre kan planlægge vores tid på faste aftaler, sparer vi tid og penge, den besparelse går direkte videre til din virksomhed med en virksomhedsordning.

 

 

 

Fårup Vinduespolering  -  Troels Jensen  - kontakt@faarupvinduespolering.dk  - (+45) 40414967  - 7900 Nykøbing Mors